Prof. Monica Timaru

Monica Timaru

Timaru Monica Elizabet – Profesor cu Gradul didactic I – Șef catedră Pian Complementar la Colegiul Național de Muzică „George Enescu” din București, cu o vechime în învățământul vocațional de peste 20 de ani. Absolventă a Universității de Muzică „C. Porumbescu” – Specialitatea Pedagogie Muzicală-Pian și dirijat de Cor Academic. Membru in Corpul Național de Experți în Management Educațional, Profesor Formator, Mentor și Metodist ISMB, am urmat numeroase programe de formare continua in Management și Leadership Educațional încercând să susțin un învățămînt de calitate.

Am participat ca Membru si/sau Presedinte in Juriile concursurilor Naționale „Sonoris”, „Talente Implinite”, „Magia Colindelor”, ” Bucuria Muzicii”, „Victor Giuleanu”, „Iosif Sava”, „Copiii Canta”, „Virtuozii Primaverii” .

Din dragostea pentru muzica corala si religie am activat in Corul Patriarhiei Romane iar în anul 2011 am înființat și dirijat Corul „Sonoris” al școlii Nr. 280 din București, activitate desfăsurată în regim de voluntariat.

Am obținut premii importante la toate concursurile de profil atât cu elevii de la pian cât și cu cei din ansamblul coral, promovând imaginea celor doua unități școlare mai sus menționate în București si în alte orașe din țară.