Festivalul Internațional „Rezonanțe Sonore Online” 2020 – Ediția I

Juriu
Afiș Festival
Premii

Festival Internațional „Rezonanțe Sonore Online” 2020 a fost creat la solicitarea tinerilor muzicieni dornici de a interpreta lucrările pe care le-au pregătit în această perioadă de izolare. Organizatorul le oferă oportunitatea de a fi creativi, motivați, apreciați, promovați și cunoscuți la nivel național și internațional.

Asociația Culturală „Arta Sonoră” dorește să vină în sprijinul tinerilor interpreți în ceea ce privește activitatea competițională indispensabilă în procesul de educație atipic, precum și în dezvoltarea personalității artistice în această perioadă deosebit de dificilă.

Prof. Doina Saliu – Președinte Asociația Culturală „Arta Sonoră” împreună cu juriul de specialitate alcătuit din profesorii invitați să susțină cursurile de masterclass ale Festivalului Cultural Internațional „Arta Sonoră” doresc să fie alături de acești interpreți, artiști în devenire. Ei intenționează să le ofere această șansă de a trece mai ușor peste această perioadă, pentru că muzica este un prilej de bucurie și de sărbătoare.

„Muzica este o putere spirituală în stare să lege toți oamenii între ei”

George Enescu

Marele Premiu al Festivalului Internațional „Rezonanțe Sonore Online” 2020 – Ediția I

se acordă participantei

Portugalia Maria Laura Cunha Nunes Trofeu


Premiul Special al Publicului,

decernat participantului cu cele mai multe aprecieri la video-ul încărcat pe youtube,
se acordă participantei

Portugalia Cușnir Iulia Trofeu

Cu 787 de aprecieri, numărate pe data de 28 mai 2020, ora 17:45 a României