Festivalul Cultural Internațional „Arta Sonoră” – Ediția a IV-a – Palatele Brâncovenești Mogoșoaia – 23-30 iulie 2023

Ideea acestui Festival este aceea de a îndeplini nevoia de odihnă și relaxare pe de o parte și pe cealaltă parte de a studia zilnic într-un mediu elevat, cu o atmosferă plăcută și competitivă.

Această activitate de a învăța, studia și performa constituie un adevărat imbold pentru dezvoltarea imaginației muzicale, a spiritului artistic, a cerințelor individuale. Tinerii artiști aflați în devenire sunt dornici de aceste activități, pentru ei este o mare onoare să participe la cursuri susținute de profesori renumiți, să învețe tainele muzicii instrumentale / vocale / ale compoziției și nu numai.

Suntem deschiși la dorinţele copiilor care doresc să facă primii pași în descifrarea acestei minunate arte care este muzica prin învățarea unui instrument, unei piese vocale.

Acest Festival se adresează tuturor elevilor, studenților din țară și din străinătate, de la liceele vocaționale, școli de muzică.

Festivalul Cultural Internaţional Arta Sonoră îşi rezervă exclusivitatea înregistrărilor şi filmărilor.


Prezentarea Festivalului/Festival presentation:


Formular de înscriere/Registration Form (word/pdf):


Acord cursant major/Major student agreement (word/pdf):


Acord parental/Parental agreement (word/pdf):


Pentru mai multe detalii puteți accesa și pagina de Facebook a Asociației Culturale „Arta Sonoră” sau canalul de Youtube