Festivalul Cultural Internațional „Arta Sonoră” 2020

Ideea acestui Festival este aceea de a îndeplini nevoia de odihnă și relaxare pe de o parte și pe cealaltă parte de a studia zilnic într-un mediu elevat, cu o atmosferă plăcută și competitivă.

Această activitate de a învăța, studia și performa constituie un adevărat imbold pentru dezvoltarea imaginației muzicale, a spiritului artistic, a cerințelor individuale. Tinerii artiști aflați în devenire sunt dornici de aceste activități, pentru ei este o mare onoare să participe la cursuri susținute de profesori renumiți, să învețe tainele muzicii instrumentale / vocale / ale compoziției și nu numai.

Suntem deschiși la dorinţele copiilor care doresc să facă primii pași în descifrarea acestei minunate arte care este muzica prin învățarea unui instrument, unei piese vocale.

Acest Festival se adresează tuturor elevilor, studenților din țară și din străinătate, de la liceele vocaționale, școli de muzică.

Festivalul Cultural Internaţional Arta Sonoră îşi rezervă exclusivitatea înregistrărilor şi filmărilor.

Muzica

Participanții vor susține concerte și recitaluri în diferite zile

Finalitatea Festivalului va fi un concert organizat în cadrul „Palatele Brâcoveneşti de la Porţile Bucureştiului” – Sala „Scoarţelor”

Cursurile de vară și Masterclass oferă participanților, în plus față de studiul instrumentului/canto/compoziție o oră pe zi de studii teoretice ceea ce este inedit în oferta cursurilor similare din alte zone ale țării.

Comitetul de Organizare

Președinte Festival – Prof. Florin Negreanu
Manager Festival – Prof. Met. Mihaela Predoiu
Director Artistic Festival – Prof. Doina Saliu
Secretariat Artistic Festival – Prof. Cristina Predoiu